Net zoals het linkervak in het verkeer de mogelijkheid biedt een voorsprong te nemen op anderen, creëren we met Left Lane sterke designs die jouw projecten, concepten en missies presenteren en onderscheiden op een innovatieve, eigentijdse en inspirerende manier.

Met z’n drieën vormen we een fantastisch team waarin we elkaar aanvullen, uitdagen en inspireren. Door samen te brainstormen, designen en plezier te maken merken we dat onze ontwerpen steeds rijker  worden. Het is heerlijk om passie te delen.

Over Annelies
Annelies richtte Left Lane op in 2008. Als ervaren freelance graphic designer heeft ze succesvolle ontwerpen gerealiseerd voor verschillende klanten en grafische & marketing bureaus. Ze combineert verfrissende ideeën en ontwerpen met een heldere en duidelijke communicatie.

Over Daniëlle
Daniëlle heeft een brede ervaring opgebouwd binnen diverse marketing- en communicatiebureaus. Ze denkt met u mee om zo samen te komen tot vernieuwende ideeën die ze met plezier omzet naar een creatief product.

Over Céline
Céline is haar creatieve carrière gestart als interieur ontwerpster. Samen met haar broer en zus startte ze het bedrijf ‘paper hapiness’ waar ze bewees een getalenteerde designer te zijn met de prachtige ontwerpen van postkaarten, posters, city maps, trouw- en geboortekaarten. In 2018 mochten we haar welkom heten bij Left Lane als graphic designer.